Fogászati implantátumok


Önnek:

Az implantátumokon rögzített fogak ugyanúgy néznek ki, s ugyanolyan érzetet kölcsönöznek, mint  a saját fogak. Ehet és ihat bármikor, amit szeretne, a protézisek vagy a foghiányok okozta kellemetlenségek nélkül.


Önnél is alkalmazhatóak a fogászati implantátumok?
A hiányzó fogak pótlásában a fogászati implantátumok jelentik világszere a leginkább előnyben részesített megoldást. Emberek milliói használják a fogászati implantátumokat mosolyuk és önbizalmuk helyreállítása érdekében. Fogorvosa segíthet Önnek annak eldöntésében, hogy az Ön esetében os megfelelő választásnak bizonyulnak-e az implantátumok.

kép

Amennyiben csak egyetlen fogának pótlására van szükség, az implantátum egy szinte tökéleten természetes megoldást jelent, sokkal hatékonyabb alternatívát képviselhet a hagyományos hídpótlásokhoz képest.


1. Egyetlen hiányzó fog pótlása.

kép

Egy fog hiánya.

kép

Egy fog hiányának pótlása, implantátummal.

kép

Egyetlen hiányzó fog implantációs pótlásának végeredménye.

Ha Önnek kevés saját foga van, vagy akár egyetlen sem maradt, akkor az implantáció megoldási lehetőséget biztosít fix hidak készítésére, vagy igen jól rögzített pótlásokhoz. Megszabadulhat a fogsorragasztóktól, a fémkapcsoktól és a hagyományos protézisek egyéb ismert kellemetlenségeitől.
Az implantációs fogpótlás segít a csontstruktúrák sorvadásának megelőzésében, s az Ön jelenlegi arcvonásainak hosszú távon történő megőrzésében.


2. Három fog pótlása implantátumokra rögzített hídpótlás segítségével.

kép

Három hiányzó fog helye a felső álcsontban.

kép

Három  porcelán korona felhelyezése a három implantátumra.

kép

Természethű végeredmény.

A fogászati implantátumok képesek az instabil protézisek stabilitását is biztosítani. A rosszul illeszkedő fogsorok kihatnak az Ön táplálkozására, beszédére, s megjelenésére egyarányt.
Végre Ön bármely szituációban magabiztosan ehet, nevethet és mosolyoghat. A fogpótlás az implantátumokon stabilan rögzül, s megnő a komfortérzet, valamint a fogsor élettartama.


3. Gömbfejes rögzítésű fogsor

kép

Gömbfejes rögzítésű fogsor

kép

Gömbfejes rögzítésű fogsor készítése

kép

A végeredmény

A teljesen fogatlan alsó álcsont ellátásának egy másik lehetősége négy speciális implantátum segítségével. A fogpótlás merevítőrudas rögzítéssel készül, mely fix rögzítést ad, elősegíti a hatékony szájhigiéniát.


4. Teljes fogsor, melynek megtámasztását merevítőrudas felépítmény bizotsítja.

kép

Teljesen fogatlan alsó állcsont.

kép

Merevítőrúddal rögzített fogsor behelyezése.

kép

A merevítőrudas rögzítéssel készült pótlás és a végeredmény.


Mi fog történni?
Világszerte fogászati implantátumok milliói készülnek behelyezésre egyre nagyobb számban minden évben. A legsikeresebb fogpótlási eszközzé váltak, s nap mint nap hozzájárulnak az emberek életminőségének javításához.
Amennyiben az implantátumok biztonságosan rögzültek, el lehet készíteni rájuk a végleges koronákat, vagy a fogsort. Ezt követően visszatérhet a normál fogápoláshoz, mint amilyen a fogmosás, a fogselyem használata és a rendszeres fogorvosi vizsgálatokon történő megjelenés.
Megfelelő gondozás mellett az Ön implantátumai hosszú időn keresztül szolgálja az evésben, beszédben és a jó megjelenésben betöltött funkciókat.


Az implantátumok előnyei:

A fogászati implantátumok hosszú távon tekintve nem kerülnek többe, mint a hagyományos fogászati kezelési megoldások.
Ha figyelembe vesszük a fogsorok cseréjét, árát, a korrekcióval eltöltött időt, vagy a hidak által a szomszédos fogakon okozott károsodást, rá fog jönni, hogy az implantátumok jobb megoldást adnak és egy egészségesebb beavatkozást képviselnek.


A részletes tájékoztatást kérje a kollégáinktól!